UPPTÄCK HERRMODE ONLINE

Alltid fri frakt & fria returer

language

0

varukorg

Handla Säkert
 

Att handla säkert för oss innebär att du som kund ska kunna vara

helt trygg när du köper en vara här.  Detta är något som är viktigt för oss, och vi strävar efter att ge dig det bästa möjliga servicen för att du ska kunna känna dig trygg. Vår webbplats är SSL-Certifierad, vilket innebär att all data som passeras mellan webbplatsen och din browser förblir privat. 

Har du några funderingar kring detta kan du kontakta oss här.

Vårt Ansvar

Produkter xpeditionen säljer ska inte innehålla kemikalier som kan påverka miljön negativt. Det ska heller inte vara skadliga för dig som kund. En stor anledning till varför vi vill handplocka hela vårt sortiment, är för att du som kund ska känna dig trygg och veta att vi tittar noggrant på vad vi gör för inköp.

Har du några funderingar kring detta kan du kontakta oss här.

Vi som organisation bedriver verksamheten ansvarsfullt och med respekt mot våra intressenter, varumärken och omgivning. För oss är det viktigt att ha så lite fotavtryck på miljön som möjligt. Därför har vi aktivt valt flera produkter från olika varumärken, som är helt 100% ekologiska. Därför har vi också många varumärken från Sverige. Vi tar ständigt aktiva val för att förbättra och optimera vårt sätt att bedriva e-handeln så att vår miljö och vår planet mår bra. 

Leveranser 1-3 arbetsdagar

Fri frakt & Fria returer

Handla säkert

Handplockat sortiment

Betalningsalternativ

Vi skickar med

Handla säkert

powered_by_stripe_3x.png

En del av

2nd Street E.P AB

2nd street E.P AB © 2018. xpeditionen All Rights Reserved.